Vejledning til adgange
  1. Makers Support
  2. Vejledning til adgange

LinkedIn-side adgang

Miniguide til nemt at give Makers adgang

1. Gå til jeres LinkedIn side og vær logget ind med en bruger, der har admin adgang
  2. Sørg for at du ser siden med ”Admin adgang” – angives øverst på siden til venstre
  3. Klik på ”Admin tools i øverste højre hjørne og vælg ”Page admins” i dropdown
  4. Tilføj Danni Moshe og Sanne Bitsch som administrator og klik på ”Save changes”
  5. Husk du skal være ”connected” med de personer du giver adgang.